Kylling i karry – Rooftop style

Børnevenlig kylling i karry

1 Løg                                   1Æble
350 g Kylling                     1 lt. Kokosmælk
1 spsk gurkemeje              1 spsk Madras Curry
300/400 g Brun ris
1⁄2 stk grøntsags eller kylling bouillon

Vask brune ris, tilsæt lidt salt og en spiseskefuld olie. Tilsæt lidt varmt vand, der dækker fingermål over risen. Lad den koge i ca. 30 minutter. Man kan være kreativ og tilføje gulerod, grønne ærter, grønne bønner osv. til risen.

  • Hak løgen og æblen og steg dem med lidt olivenolie på en gryde.
  • Hak kyllingen i små stykker og tilsæt disse med det sauterede æble og løg.
  • Tilsæt gurkemeje og karrypulver og steg under omrøring i ca. 10 minutter
  • Tilsæt en halv kop varmt vand og bouillon.
  • Tilsæt nu kokosmelk og kog ved jævn varme i cirka 15 minutter.
  • Brug jævner til at gøre sovsen tykke.
    Tilsæt salt efter behov. Husk, at børn ikke har brug for meget salt.
    Man kan også bruge perlebyg, bulgur eller andet korn i stedet for ris.

 

 

Add your thoughts

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *