Mød Rooftops team

RADHIKA, Daglig leder
Mit motto er: “Jeg ved, jeg kan, derfor skal jeg”. Jeg har evnen til at gøre en forskel på dagtilbudsområdet, derfor påtager jeg mig det ansvar.

Min rejse startede i erhvervslivet, hvor jeg havde mulighed for at lede og styre projekter og personale. Men destinationen endte med at blive i børnenes univers. Med kandidat i science (MS) og i marketing (MBA), bringer jeg et nysgerrig sind, organiseret tænkning og mange års ledelseserfaring til Rooftop. Desuden giver min bachelor uddannelse som pædagog, kombineret med 7 års erfaring i en af ​​de bedste institutioner, mig et stærkt fundament til at lede mit personale og denne institution.

Jeg er en praktiske leder med pædagogikken i mit hjerte. Man kan derfor ofte finde mig blandt børnene, sammen med personalet. Jeg holder af at have tæt kontakt med forældrene, forstå deres synspunkter og hjælpe dem i det udfordrende arbejde det kan være, at være forældre. Min mission er kort og godt at skabe det bedste miljø for holistisk udvikling og dannelsen af børn.

LISA
Montessori pædagog
Jeg har I lang tid arbejdet som Montessori-pædagog og har erfaring med at kombinere læring og leg i børnenes dagligdag.  Jeg kan lide at følge og bidrage til deres daglig læring, udvikling og dannelse
– hvert trin i deres udvikling bringer noget nyt.  Jeg tror på at vi kan lære mindst lige så meget af børn, som vi kan lære dem. Jeg mener at pædagoger og forældre bør samarbejde for at sikre barnets alsidige udvikling. Derfor lægger jeg stor vægt på at forstå forældre og at besvare deres bekymringer, underen og spørgsmål på den bedst mulige måde.

ANDREAS
Pædagog
Jeg opfatter mig selv som omsorgsfuld, tålmodig, reflekteret og rummelig person. Jeg kan godt lide at være aktiv i samvær med børnene. Som pædagog lægger jeg stor vægt i at lytte og skabe rum for barnets udtryk. Jeg er tydelig som voksen og skaber genkendelig rammer for børn hvor de kan indeleve deres oplevelser.
Til dagligt udtrykker jeg mig visuelt på lærreder med spray- og penselmaling og spiller fodbold.

LORETA
Pædagogisk assistent
Jeg er  uddannet pædagogisk assistent fra Italien,  med speciale i at arbejde med børn med handicap. Menneskelige kontakt og omsorg har været primært fokus i mit arbejde igennem mange år.  For seks år siden fik jeg mulighed for at arbejde som ‘peda-cook’ i en børnehave, hvor jeg mødte Radhika og blev tilknyttet Rooftop siden idéstadiet. Endelig opnåede jeg min drøm om at arbejde med børn. I Rooftop bruger jeg min erfaring med madlavning til at stimulere børnenes sanse, kognitive og intellektuelle færdigheder.

AIMI, Pædagogmedhjælper
Jeg er en erfarende pædagogmedhjælper, uddannet inden for det sociale område med en Bachelor og Kandidat i socialt arbejde. Jeg elsker at være på gulvet blandt børnene – “i børnehøjde” – optaget af planlagte eller spontane aktiviteter.
Jeg er empatisk og opmærksomt på børnenes tanker og behov og møder dem på det niveau, hvor de lige præcis er. Jeg gøre læring til en sjov og god oplevelse. Desuden, har jeg en stor interesse for naturen, som jeg gerne deler og inspirerer børnene med.

JULIE
Pædagog
Jeg er uddannet pædagog og har stor fokus på børns sproglige udvikling. Jeg skaber et godt læringsmiljø hvor vi ikke kun bruger det talte sprog men også kropsprog, mimik og billedesprog. Her vil børn opleve mine anerkendende tilgang, mine mange smil og kram. Jeg lægger vægt på at være nærværende, lære barnets interesser at kende, se barnets muligheder, og skabe en tryg hverdag der støtter op om god udvikling. Jeg er Rooftops sprog ansvarlig og støtter børn samt mine kollegaer i børnenes sproglig udvikling.

SEVIN
Pædagog
Jeg er uddannet pædagog og har før min uddannelse arbejdet med tale/høre hæmmede børn. Gennem min uddannelse har jeg arbejdet i en special- samt almindelig institution. Jeg har som pædagog, fokus på tryghed og nærvær ud fra en anerkende tilgang som møder hvert enkelt barn i øjenhøjde. Derudover vægter jeg et godt forældresamarbejde med masser af kommunikation, da samspillet mellem os og forældre er et vigtigt fundament for børnene. Jeg er et åben, kommunikativ menneske der sætter storpris på at lære og lære fra sig til både børn og mine kollegaer.

JONAS
Pædagogmedhjælper
En erfaren pædagog medhjælper, som kommer fra en familie af pædagoger.  JEg er voksnet op med plejebørn omkring mig, så det pædagogiske arbejede med mennesker, har altid faldet mig naturligt ind. Jeg elsker at være aktiv og kan ofte spottes med børn på et fodbold bane eller løbende rund med dem.
At være I børnenes øjnehøjde er mest vigtig del af pædagogikken for mig. En klog mand sagde, “man er først voksne, når man ikke er bange for at værebarnlig

ROSALBA
Pædagog
Jeg har en PH.d i pædagogiske processer og har ekspertise i Reggio Emilio. Jeg har mere end 7 års international erfaring inden for førskoleundervisning.
At arbejde med børn er en af mine passioner, og jeg elsker den måde, de opdager verden på, især gennem lege i, og med naturen. Jeg holder også meget af at lave kreative aktiviteter med værktøjer der udvikler børns fantasi. Uanset det er  udendørs eller indendørs elsker jeg at indendrage naturens mange facetter i mit arbejde med børn. Jeg bruger kreativ aktiviteter som mit fortrukne værktøj i udvikling og dannelse af børn.

DARSHIKA,
Montessori pædagog
Jeg er en uddannet Montessori pædagog og i børnepsykologi. Jeg holder meget af at lave kreative aktiviteter med børn. Jeg mener, at en kreativ aktivitet kan bruges, som et værktøj i den alsidige udvikling af et barn. Det åbner dørene til fantasien, giver mulighed for at udvikle motoriske- samt kognitive færdigheder og desuden styrker koncentrationsevner og socialisering. Jeg opfordrer børn til at blive inspireret af naturen i deres kreativitet. 

NICOLE
Pædagog
Pædagog med fokus på sundhed, krop og bevægelse. Jeg har to års erfaring som pædagog, men har arbejdet med børn i flere år. En stor del af børns læring og udvikling sker gennem kroppen og jeg vil derfor være med til at skabe en hverdag hvor børnene får rig mulighed for at boltre sig og tilegne sig kropslige erfaringer.  Jeg ved samtidig at en anerkendende tilgang til børn skaber de bedste forudsætninger for en god og tryg relation. Jeg er stor tilhænger af en hverdag fyldt med nærvær, masser af grin og omsorg og hvor der er tid til det enkelte barn og en masse krammer.

KAREN
Pædagogmedhjælper
Jeg blev student i sommeren 2019 og har længe været vild med ideen om at arbejde i en børnehave. Jeg er den ældste i en søskende flok på 5, hvor den yngste er 10 år yngre end mig, og det har altid gjort mig glad, at tage mig af dem alle.
-Jeg mener børn er fremtiden. Jeg synes det er sjovt at lege med børnene specielt til den kreative og fantasifulde side. Jeg kan være lidt at en barnlig sjæl og vil ikke lyve om at jeg faktisk synes det er sjovt at lave perleplader.

ELIAS
Pædagogmedhjælper
Ung frisk fyr med masser af energi, som elsker at være udenfor og holde mig igang. Jeg går op i menneskelig kontakt og omsorg og har derfor arbejdet  primært I dette område – som medhjælper I plejehjem. Jeg har også været kongelige Livgarde, hvor jeg blev tildelt et stort ansvarsområde fordi jeg udviser et stort overblik og altid er dybt engageret i mit arbejde. I Rooftop bidrager jeg med disse egenskaber og kompetencer.

 

EMERALD
Pædagogmedhjælper
Jeg er uddannet sundhedsplejerske og har flere års erfaring inden for pleje. Jeg har også arbejdet som pædagogisk medhjælper. Jeg er livlig, energisk og fuld af latter. “På toppen af latter åbnes universet for uendeligt mange nye muligheder”, sagde en vis mand engang. Det er mit mål, at få både børn og voksne, til at opleve og udforske disse muligheder. Jeg arbejder med kognitiv udvikling af børn og giver hvert barn individuel opmærksomhed.

RONALYN
Pædagogmedhjælper
Jeg kommer fra Filippinerne, men har boet i Danmark i over 6 år. Jeg har arbejdet med børn i over 1 år i både privat institution men også som privat børnepasser. Jeg er en hårdtarbejdende, hjælpsom og munter person, der holder meget af at tage mig godt af børnene og sørge for, at de er glade og nyder deres tid her i Rooftop.
Jeg er også den der søger for at der altid er nok af bleer, sprit og andre vigtige midler i Rooftops lager.

ALINA
Pædagogmedhjælper
Jeg har en kandidat i Engelsk, men har arbejdet med børn siden 2006.
Jeg har arbejdet i børnehave siden 2014 og elsker at arbejde med og være omkring småbørn. En god dag, er en dag med plads til kreativitet, hygge og omsorg. Jeg mener at børn skal have plads til at danne og udfolde deres interesser og behov. -Plads til at være i fokus når de skal lære sprog, fysiske- og sociale færdigheder, og samtidig tid til omsorg, kram og anderkendelse.

MICHELLE
Pædagogmedhjælper
Jeg er en filippinsk kvinde med en dansk mand og har boet her i 4 år. Igennem mit livs rejse har jeg uddannet mig og arbejdet inden for IT branchen i Filippinerne, har været nanny i Singapore og Au Pair til  et autistisk barn i Danmark. Jeg er en åben og venlig person med altid smile på læben. Jeg er nysgerrig og smitter børnene med det. Jeg har det bedste når jeg har travlt og det munder ud i en sjov og aktiv dag for børn og mig til dagligt.

ROBERT
Chef
Jeg er Rooftop’s chef. Jeg har over 20 års erfaring som kok på hotel. Det er en spændende udfordring at skulle lave med til små børn frem for voksne. – En udfordring der glæder mig hver dag. Min erfaring med at servicere kunder med en bred vifte af ønsker på samme tid, er en stor fordel når der skal tages hensyn til børn med forskellige behov grundet f.eks. allergi eller religiøs overbevisning.
Jeg håber at kunne tilføje lidt farve og smag til Rooftop med min ‘fransk-italienske baggrund’

FAUSTO
Køkkenassistent

Jeg er køkkenassistent i Rooftop, men jeg hjælper alle mine kolleger, når som helst og med hvad som helst, når der er brug for en hjælpende hånd. Jeg er også ansvarlig for generelt hygiejne. Du kan finde mig, enten i køkkenet med en kartoffelskræller i hånden, igang med opvasken eller ved at forberede eftermiddagsmad til de kære små. Om mandagene er det mig en fornøjelse at desinficerer alt legetøj samt vægge, håndtag osv. for at beskytte vores dejlige børn bedst muligt.

MARCUS, Pædagogmedhjælper
Jeg er en ung og energisk mand, der kan lide at arbejde i den sociale sektor da omsorg for mennesker falder mig ganske naturligt. I december afsluttede jeg min værnepligt i den Kongelige Liv Garde, og jeg planlægger at starte på politiskolen om et par år. Som Rugby spiller og træner for børn i Rugby, kan jeg have mange bolde i luften på én gang, hvilket betyder, at jeg er god til at have opmærksom på flere børn ad gangen. Jeg tilføjer energi og en legesyg tilgang til aktiviteterne i Rooftop og nyder at lave en masse udendørs aktiviteter med børnene.

SAHANA, Pædagog-studerende
Jeg  studerer tidlig børnepasning og uddannelse (ECCE) i Indien, og som en del af min uddannelse tager jeg en 1,5 års praktik i Rooftop.
Jeg synes, at den danske pædagogik er holistisk, og jeg vil gerne lære denne måde at arbejde på. Jeg er en klassisk danser og har arbejdet som børnehave lærer for de sidste 8 år. Jeg elsker at bruge scenekunst og teater som et middel til at udvikle børn. Jeg håber også at kunne bidrage til at børnene får den strukturerede læringsoplevelse, som jeg medbringer fra Indien.

OLENA
Steiner Pædagog
Jeg har arbejdet for det mest som aflastnings pædagog for et barn med særlig behov. Interesseret i idræt og aktiv liv. Er også musikalsk – spiller på Klang og fløjte. Jeg genkender mig mest i de børn der er indadvendte og generet da jeg er selv lidt genert anlagt. Jeg åbner mig selv fuldstændigt når jeg er med børnene da jer er mest tryg i deres fælleskab. Dette bruger jeg i mit arbejde hvor jeg støtter børnene, isære de generet og indadvendte, med at udfolde sig selv trygt.

UMA
Montessori Pædagog
Jeg er en Montessori uddannet pædagog med 4 års erfaing. Jeg nyder at være omgivet af børn og har en naturlig lidenskab for at opmuntre og hjælpe små børn til at nå deres potentiale. Jeg er overbevist om, at indstilling af værdier som nysgerrighed, disciplin, uafhængighed og sociale færdigheder hos unge sind kan gøre ansvarlige voksne. Jeg bidrager til Rooftop med min struktureret og organiseret måde at arbejde med børn på.

KIA
Pædagogmedhjælper
I 2020 blev jeg student og har forud været fast besluttet på, at jeg vill arbejde med børn efter gymnasiet. Jeg har været instruktør I børnespring- og rytmegymnastik I mange år, og elsker derfor at hjælpe børnene med at finde forskellige måder som kroppen kan bevæge sig.  Jeg er meget positive og elsker at grine og have det sjovt med børnene. Ligeledes har jeg stor focus på tryghed, nærvær og omsorg, og er altid klar med et kram eller to.

PIXI
Pædagogmedhjælper
Jeg blev student i sommeren 2020, og har planer om at uddanne mig som pædagog, da det altid har været min plan og mit ønske at arbejde med børn. Jeg laver meget musik i min fritid og gik på musiklinjen på mit gymnasium. Jeg bidrager med kreativitet, music, massere af energisk leg, en omsorgsfuld og hjertevarm tilgang til børnene, og ikke mindst en masse hygge og kram.

NITISHA
Pædagogmedhjælper
Jeg er uddannet som lære fra indien og har flere års erfaring i børnepasning og undervisning af små børn, både i Indien og Singapore. Jeg er let tilgængelig og engageret. Jeg interesserer mig for at udvikle selvstændighed og selvværd hos børn med udgang i deres interesse. Jeg er omstillingsparat og altid klar til noget nyt. I vil altid finde mig med et smil på læben, fordi  ” a smile is a curve that sets everything right”

 

LELA
Fast vikar
Jeg er et omstillingsparat menneske som nyder at blive mødt med nye opgaver og udfordringer hver dag. Jeg er har 4 års  erhvervs uddannelse fra Serbien og 2 års erhvervs uddannelse fra Nils Brock, København. Jeg arbejdede i over 7 år som fast vikar på en integreret institution på Amager.  Jeg synes det er sjovt at lave  motoriske lege og aktiviteter hvor de kan få brugt deres krop og udvikle deres motoriske færdigheder Jeg bidrager Rooftop med den særlig erfraring.