Om Rooftop teamet

Rooftops vuggestue og børnehave er en multikulturel og mangfoldig daginstitution. I en by, der har åbnet sine arme for så mange kulturer, mener vi, at vi må åbne vores hjerter for dem i Rooftop. Med børn, der repræsenterer en bred vifte af kulturer, er den naturlige konsekvens, at det afspejles i vores medarbejdergruppe. Vi stræber efter at tilbyde en rig kulturel oplevelse til vores børn i Rooftop.

Vi er i Rooftop meget opmærksomme på, at det at arbejde med børn er et meget stort ansvar, da børn er vores fremtid. Vi ansætter kun personale der har interesse i at skabe og som er villige til at gå den ekstra mil for at bidrage til et godt børnemiljø. Ved ansættelse, bliver man uddannet i Rooftops kultur, pædagogik og værdier, uanset om man er pædagog eller køkkenpersonale.

Lederen af Rooftop vil sørge for at personalets viden og færdigheder løbende opgraderes internt og opfordrer ligeledes personalet til at forfølge videreuddannelse eller lære nye færdigheder for at forbedre sig selv. Læring er trods alt en livslang proces…